سلام نکردن و لجبازی دختر 4 ساله

سلام . دخترم ۴ سالشه حدود ۱ ساله اصلا به پدر بزرگاش سلام نمیده اونام ناراحت میشن نمیدونم علتش چیه به باباش و کسایی که میشناسه سلام میده ولی غریبه ها و پدربزرگاش سلام نمیده

در ضمن تو خونه هم خیلی سعی میکنه من و پدرشو اذیت کنه فکر کردم از بی توجهی مونه ولی با محبت زیادم حل نشد مثلا میگیم این کارو نکن لج میکنه و انجام میده یا میاد نیشگون یا گاز میگیره یا خودشو رو ما میندازه نمیدونم مگه چقدر توجه میخواد بچه؟

باید الان چیکار کنم؟ و رفتارم چه طور باشه ؟ در ضمن خیلی تودار هست. و زرنگ و میفهمه همه چیز رو.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

تا جایی که میتوانید و دوست دارید دخترتان رفتارهایی را انجام دهد، باید شخص خودتان آن رفتار را به صورت اغراق آمیز انجام دهید.

بچه ها ، مخصوصا" دختر بچه از مادر بسیار الگو برداری میکند. پس شما اول خودتان یک رفتاری را در خودتان درونی کنید تا فرزندتان هم همان کارها را از شما تقلید کند.

خیلی بیشتر و بیشتر از قبل برای فرزندتان وقت بگذارید. همیشه و همیشه با او به نرمی و ملایمت برخورد کنید؛ در همه ی موارد (چه منفی چه مثبت) چون به نظر میرسد فرزند شما زمینه ی پرخاشگری دارد. پس از این به بعد بسیار مواظب رفتارهایتان باشید‌ و بسیار ملایم با او باشید.