انتقال زگیل تناسلی

132 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

آیا آزمایشی هست که بشه تشخیص hpv را داد.بدون اینکه زگیل تناسلی دیده شود.

چند وقت بعد از اینکه ویروس به بدن انتقال پیدا کرد میتوان این آزمایش را انجام داد؟

آیا زگیل تناسلی را بسوزانیم باز هم به دیگران انتقال پیدا میکنه با تماس پوستی؟

یا اینکه داشتن ویروسش در بدن کافیست برای انتقال؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل . وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله آزمایش تخصصی برای ویروس hpv وجود دارد  بهتر است بعد از ظهور ضایعات پوستی که همان زگیل است آزمایش انجام شود این ویروس داخل خون فرد ناقل است و قابل سرایت می باشد موفق باشید

تجربه شما

ممنون از شما