سردی روابط زناشویی

شش ماهه عقد کردیم و قبل اون هم شش ماه صیغه محرمیت داشتیم و با هم رابطه داشتیم

چند بار اول رابطه من خیلی سختم بود راحت باشم و شوهرم برعکس من بود اما زمانی که من خجالتم ریخت شوهرم دیگه آدم سرد و ساکتی شده موقع رابطه کلا کم درخواست میکنه و همیشه یک رابطه سرد و تکراری داریم خودش میگه اونقدر سرکوبش کردم اوایل الان دیگه روش نمیشه راحت باشه ولی من دیگه خسته شدم نمیتونم اینجوری رابطه داشته باشم

چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
با این شرح حال کوتاه امکان پذیر نیست که دقیقا علت رو تشخیص داد اما بعید است که مشکل مربوط به سرکوب کردن از سوی شما باشد . پیشنهاد می کنم جهت اخذ شرح حال دقیق و تشخیص درست ، به اتفاق همسر خود به یک زوج درمانگر مراجعه فرمایید .