فکر کردن به گذشته همسر

سلام خسته نباشید

من یکسال تو عقد و نامزدی بودم و یکسال و 5 ماهه تقریبا که ازدواج کردم

خداروشکر منو شوهرم هم رو دوست داریم و خیلی خوب همو میفهمیم

فقط یه فکریه روز به روز داره توی سرم بزرگتر میشه و اذیتم میکنه واقعا قبلا میگفتم فکر نکنم بهش و مهم نیست ولی الان...!

موضوع اینه که شوهرم تا الان چندین بار به من گفته که من بعد از ازدواج کلا دور هر چیزی رو خط کشیدم و فقط به تو و زندگیمون فکر میکنم و این چیزیه که واقعا بهم ثابت شده ولی همیشه قبل از این جمله بهم میگه که توی مجردی من هرکاری بگی کردم هر غلطی که فکرشو کنی کردم همه کثافت کاری کردم....همش دارم به این فکر میکنم که قبل از من نکنه با کسی رابطه ای داشته. خب حتما داشته. با هم قرار میذاشتن چه جور نگاش میکرده کجاها میرفتن چیکارا میکردن نکنه بوسیدش و کلی چیزهای دیگه خیلی این فکرها عذابم میده لطفا یه راهی جلوم بذارید

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

عزیزم فقط شما نیستید که چنین احساساتی دارید،تقریبا بیشتر آدم ها نسبت به گذشته شریک زندگیشون حساس هستند و این براشون مسئله‌ای نگران کننده و استرسزاست، دلیل اینکه باید از این افکار رها بشید اینه که اساسا این نگرانی ها بی مورد و اشتباه هستند،
معمولا آدم‌ها با اولین انتخابشون زندگی نمی‌کنن و ممکنه که قبلا روابط دیگه‌ای‌رو تجربه کرده باشن و این به معنی نیست که گذشته لزوما در زندگی فعلی‌شون اثر جدی و تهدید کننده داشته باشه، گذشته افراد به همان افراد گذشته مربوط است نه شما...
فکر کردن به روابط گذشته شریک زندگی‌تون باعث احساس ناامنی، اندوه، خشم و پریشانی می شه یعنی همه چیزهایی که یک آدم حسود احساس می کنه،متاسفانه این  شما هستید که نمی تونید از فکر گذشته همسرتون رها بشید و بخاطر این مشکل نمی تونید همسرتون رو بازخواست کنید حالا که  همسرتون خیلی صادقانه همه چیزرو  درباره گذشته‌‌ش گفته هرچند که لازم نبوده همه چیزرو با جزئیات بیان کنه و شما همه چیزرو می دونید پس به این صداقت احترام بذارید با هجوم افکار منفی ذهنتون رو منحرف کنید. یادتون باشه که احساسات بالاخره فروکش می کنند همونطور  که اوج می‌گیرند، اجازه ندید حسادت در شما اوج بگیره شما با هر گذشته‌ای الان کنار هم هستید به فکر رابطه الانتون باشید و برای خودتون لحظات زیبا بسازید...
با آرزوی شادکامی