افسردگی بعد از طلاق

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 87 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من دختر ۲۵ ساله هستم یک ساله از کسی که دوستش ندارم طلاق گرفتم به تازگی با مرد جدیدی آشنا شدم که زیر خط فقر بود کم کم فهمیدم افسرده است و مجبور شدم از این آدمم که عاشقش شده بودم بگذرم اما دیگه خسته شدم خیلی دلم میخواد ازدواج کنم ولی حس میکنم هیچ کسی منو نمی تونه دوست داشته باشه یا شاید من زشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل بی کار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
شما چند اتفاق و مساله مهم رو در چند جمله خیلی خلاصه شرح دادین
هر کدام از اینها داستان طولانی و با دلایل و موضوعات قابل بحث زیادی هست که بهتر هست هر کدام رو اندکی توضیح بدهید تا بیشتر بتوانیم با کمک هم بررسی و حل کنیم.

اما نکته مهم این هست که در مورد ازدواج مجدد باید اندکی صبور باشید،
دوست داشتنی بودن یا نبودن صرفا به خاطر زیبایی یا زشتی نیست دوست عزیز
خیلی طبیعی هست که شما بعد از طلاق دچار غم طولانی مدتی باشید ،و حتما نیازمند یک دوره سوگ درمانی هستید که بهتر هست اگر امکانش رو دارید با یک مشاور این دوره رو طی کنید
در درجه بعدی روی اعتماد به نفستون کار کنید، سعی کنید ویژگی های مثبت و منفی خودتان رو شناسایی کنید مثبت ها رو تقویت و منفی ها رو سعی کنید کم و کمتر کنید ،یک شناخت خوب ابتدا از خودتان پیدا کنید، قطعا یک اتفاق خوب در فاصله ای نه چندان دور منتظر شما هست

تجربه شما

ممنون از صحبت های مفیدتون