هدف گذاری

سلام و خسته نباشید به همه عزیزان و خداقوت

من در حال حاضر دانشجو ترم دو روانشناسی پیام نور هستم (21سالمه) و برای خودم هدف گذاری هایی کردم به صورت کوتاه مدت و بلند مدت مثلا بتونم برای ارشد دانشگاه تهران قبول بشم، عضو انجمن روانشناسی ایران در شاخه های مختلف، مستقل شدن از نظر شغل و ماشین و خانه...ولی راه دستیابی به اینا رو نمیدونم و نمیخوام ندونستنم باعث بشه مثل دوران کنکور این دوره را هم از دست بدم ممنون میشم راهنمایی کنید ♥♥♥

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
​​​​​​تبریک میگم به شما بابت انتخاب خوبتون و اهداف مهمی که دارید
در حال حاضر تمرکز خودتان رو بر بالا بردن معدل بزارین و مهم تر از اون روی درس زبان تخصصی وقت بزارید،
واحد های دروس کارشناسی رو به درستی انتخاب کنید تا در مدت هفت ترم کارشناسی شما تمام شود
با توجه به علاقه و اهدافتان برای گرایش ارشد تمرکز کنید تا بتوانید در همون گرایش رتبه بیارید
دقت داشته باشید که ظرفیت پذیرش دانشگاه تهران بسیار محدود هست و نیاز به یک اراده قوی دارد.
در مورد عضویت در انجمن هم ابتدا باید مدرک کارشناسی رو داشته باشید و برای عضویت از سایت مربوطه اقدام کنید
رشته روانشناسی از نظر درآمد کاملا بستگی به توانایی های شخص شما داره، اما راه طولانی برای رسیدن به پول از این طریق رو باید طی کنید ،به طور کلی باید بگم افرادی که به خاطر درآمد به این رشته رو میارن راه به جایی نبردن، این راه رو از روی علاقه و نوع دوستی و تلاش برای ساختن یک جامعه خوشبخت  و سالم از بعد روانی ادامه بدین .موفق باشید