استرس برای تشکیل شدن اعضای بدن جنین

سلام و خسته نباشید من همش استرس دارم برای شکل ظاهری بچم چندبار سونو دادم و همه چی خوبه توی سونو همه اعضاشو میبینن دستاش انگشتاش و اینا... سی و یک هفتمه با تشکر

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال ذکر شده   استرس شما بی جهت است باید سعی کنید  در دوران بارداری آرامش بیشتری داشته باشید و اوقات فراغت خود را با خواندن کتاب ،قرآن و یا هر فعالیتی که به آن علاقه دارید وقت خود را پر کنید تا دچار وسواس فکری و استرس الکی نشوید موفق باشید