عمل ریداکت در بارداری

با سلام خدمت کارشناس و مشاور محترم.

من سه قلو باردار بودم و 10 روز پیش تحت عمل ریداکت قرار گرفتم و یکی از جنین های من حذف شد. خداروشکر توی این ده روز که استراحت مطلق بودم لکه بینی یا مشکل دیگری نداشتم. حالا میخواستم بدونم که دیگه خطر رفع شده؟ خیلی نگران دو تا نی نی دیگم هستم که حالشون خوب باشه به امیدخدا. خواهش میکنم منو از نگرانی در بیارید. خیلی منتظر این نی نی ها بودم.

ممنونم ازتون.

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
بله این خیلی خوب هست که مشکلی ندارید اما این را بدانید که حاملگی چندقلو خودش جزء بارداریهای پرخطر محسوب میشود و باید نسبت افراد که حاملگی تک قل دارند احتیاط بیشتر از نظر فعالیت داشته باشید
اما در مجموع شرایط خوب هست