اقدام به بارداری و مصرف متفورتکس

سلام. من شیش ماه پیش به دکتر زنان مراجعه کردم گفت تنیلی تخمدان داری و فولیک اسید و متفورتکس و یه قرص دیگه بهم داد که ۱۵ روز باید میخوردم و متفورتکس رو ۶ ماه میخوردم که خوردم الان میخوام اقدام به بارداری کنم اما میترسم که مشکلی داشته باشم و همش استرس بارداری دارم . آیا باید هنوز متفورتکس رو بخورم با نه میشه راهنمایی کنید و یه دکتر خوب زنان  و زایمان معرفی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مصرف این دارو تا هفته ۱۲ بارداری منعی ندارد پس نگران نباشید.‌ورزش و کاهش وزن به کنترل این بیماری کمک میکند. بعد از پاک شدن یکشب در میان اقدام کنید. شاد باشید