قطره ناپریزول و بارداری

177 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من نمیدونستم باردار شدم و بینیم گرفته بود برای همین قطره ناپریزول مصرف کردم الان تازه فهمیدم باردار شدم متاسفانه ۳ تا قطره هم مصرف کردم تا الان میخوام بدونم چجوری بفهمم بچم سالمه و صدمه ای ندیده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
نگران نباشید. با پزشکتان مشورت کنید و بررسی ها و غربالگری های پیشنهادی در هفته های ۱۱ تا ۱۳ بارداری و ۱۸ تا ۲۲ بارداری را انجام دهید. شاد باشید

تجربه شما

توروخدا اگه کسی چیزی میدونه بگه بارداری اولمه و ده روز از پریودم گوشته بی بی چک زدم مثبت بوده مطمئنم باردارم ولی از اینکه قطره مصرف کردم میترسم آخه نوشته بود ممکنه بچه ناقص مادر زاد بیاد الان دارم از نگرانی میمیرم کمکم کنید اگه کسی تجربه داره