کمر درد موقع دراز کشیدن

با سلام خدمت شما

من لیزخوردگی مهره ال پنج روی اس یک دارم که درجه لیزخوردگی یک هست

حدود ۲۵ روز پیش عمل سپتوم رحم انجام دادم که تا بهبود کامل بیست روز طول کشید و بعد از اون حدود چهارده روز

متوجه درد کمرم شدم که موقع دراز کشیدن چه به پهلوی راست و چه به پهلوی چپ و چه طاق باز دردش شدیدتر میشه و من شب نمیتونم بخوابم و چند باری تا صبح بیدار میشم

ولی دردم در حالت ایستاده و نشسته خیلی کمتر هست

قبل عمل فقط مواقعی که مهمان داشتم و زیاد کار میکردم کمرم درد میگرفت که با استراحت درد برطرف میشد.

ممکنه راهنماییم کنید؟ دردم بخاطر التهاب میتونه باشه یا بخاطر همون لیزخوردگی هست؟ چون قبلا با عکس و ام آر آی دکتر بهم گفتن علاوه بر لیز خوردگی مهره و لگنت التهاب داره و برام قرص ملوکسیکام تجویز کردن

ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت مرد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

لیزخوردگی مهره در حالت طاق باز دردناک هست ولی درد آن هنگام به پهلو خوابیدن شایع نمی باشد

احتمالا ترکیبی از التهاب و لیز خوردگی باعث درد شما شده است یا حتی ممکن است بخاطر عمل سپتوم رحم شما باشد. به هر حال بهتر است که شما معاینه شوید.

چند توصیه کوتاه:

سعی کنید شبها  به حالت جنینی بخوابید.

طاق باز دراز کشیده و یک پای خود را در شکم جمع کنید و سپس پای دیگر.

از خوابیدن دمر اجتناب کنید.

و اگر درد شما ادامه پیدا کرد بهتر است به فیزیوتراپی مراجعه بفرمایید.