فراموش نکردن کتک زدن همسرم

109 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام چند روز پیش با شوهرم دعوام شد جوری که خیلی کتکم زد ولی بالاخره هرجور بود فرداش صلح کردیم چیکار کنم فراموش کنم آخه تا بهم محبت میکنه یادم میاد دیگه نمیتونم مثل قبل باهاش باشم ولی دلم میخواد از قبل بهتر بشم آخه دوستش دارم چیکار کنم دیگه دستش روم بلند نشه چی کار کنم زود ار کوره در نرم خواهش میکنم جوابمو بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز.

در این روزها توجه بیشتری به نقاط قوت زندگی مشترکتان داشته باشید. یک لیست از ویژگی های مثبت همسرتان تهیه و مرور کنید. علاوه بر این هر روز چند مورد از رفتارهای مثبت همسرتان را که انجام میدهند یادداشت نمایید و در آخر هفته بخوانید.

در مورد مدیریت روابط زناشویی خود دانش بیشتری کسب نمایید و کتاب بخوانید تا در آینده این مساله تکرار نشود.

شاد و سربلند باشید.

تجربه شما

سلام من در رابطه باشوهرم سرد شدم چی کار کنم؟

سلام خسته نباشیدمن چندوقته از رابطه ام با همسرم لذت نمیبرم از معاشقه لذت نمیبرم هنگام دخولم خیلی سوزش و درد دارم دیشب هنگام معاشقه یکم لذت بردم ولی هنگام دخول باز سوزش داشتم برای عفونت مثانه و رحمم دارو مصرف میکنم یعنی ممکن بخاطر این باشه؟

@ژاله333

سلام دوست عزیز بله مشکل شما مربوط به عفونت زنان است با درمان عفونت مشکل شما برطرف خواهد شد موفق باشید .