آسیب به بکارت

118 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ببخشید من خیلی استرس دارم میشه بگین آیا انگشت کردن باعث آسیب به بکارت میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بستگی به فشار دست و عمق آن دارد نمی توان در رابطه با پرده بکارت به این شکل صد درصد نظر داد باید شرح حال کامل تری داشته باشیم و با معاینه نظر قطعی را می دهیم موفق باشید.

تجربه شما

سلام . ببخشید رفتم دکتر گفت پردت خیلی ظریفه و گشاد شده خون میاد ولی خیلی کم نظر شما چیه؟

@mryam

سلام دوست عزیز  اگر آسیب به پرده بکارت وارد نشده باشد و پارگی در میان نباشد مشکلی نیست  باید از خود پزشک معاینه کننده نظر قطعی را می گرفتید که آیا آسیب وارد شده یا خیر زیرا من پرده بکارت شما را رویت نکردم به این شکل هم نمی توانم بدون معاینه نظر قطعی وصد در صد بدهم