تاثیر اشتباهات گذشته بر رابطه من و نامزدم

سلام من دختر ۲۱ ساله هستم ۴ سال با نامزدم دوست بودم بعد ۴ سال نامزد کردیم متاسفانه توی دوران دوستی اشتباهات زیادی کردم هم من هم نامزدم . نامزدم گذشته منو همیشه یادم میاره من تو انتخاب های دوستام اشتباهای بدی کردم دوستای نادرستی انتخاب کردم که باعث شد اعتماد منو نامزدم از بین بره متاسفانه نمیتونم خودمو ببخشم

مثلا یکی از اشتباهاتمو به صورت خلاصه میگم من دوستی داشتم تو دوران دبیرستان که خیلی باهم صمیمی بودیم عین دوتا خواهر ناراحتی و خوشحالیامون باهم بود رفت و آمدمون زیاد بود اون زمان هنوز نامزد نکرده بودم دوست بودم البته رابطمون شکراب بود ما بچه بودیم و تجربه نداشتیم کنجکاو بودیم تو دوران امتحانها با دوستام پارک میرفتیم بعد آخرین امتحانمون رفتیم پارک تو پارک مردی دیدیم که انجیل دستشه کنجکاو شدیم از اون مرد خواستیم که بیاد برامون توضیح بده برامون توضیح داد خوشمون اومد و کنجکاوتر شدیم این مرد ۳۵ سال داشت زن داشت با یه بچه ۱۲ ساله جوری با ما صحبت کرد که ما گول این مرد و حرفاشو خوردیم به دوستم گفت زنم به من خیانت کرده و گفت من عاشقت شدم دوستم و این مرد باهم دوست شدن این مرد کلاهبردار بود هدفش از نزدیکی به ما دزدیدن ما بود من بهش اعتماد کردم مشکلات زندگیمو بهش گفتم اون بدون خبر من به نامزدم زنگ زد راجب من حرفای خیلی زشت و رکیکی زد و نامزد منم متاسفانه زود حرفشو باور کرد بد به مادرم زنگ زد و گفت دوست پسر دختر شما معتاده خلاصه رابطه رو خراب کرد که بتونه راحت تر کارشو پیش ببره خداروشکر من آخرین لحظه دستش برام رو شد ولی متاسفانه از احساسات دوستم استفاده کرد و اونو دزدید منو نامزدم موضوع هایی داشتیم که بین خودمون بود من از سر بچگی و سادگی به این مرد گفتم و نامزدم هنوز که هنوزه به من یادآوری میکنه این یکی از موضوع های گذشتم بود خیلی زیاده اگر بخوام بنویسم ولی همش سر گذشتمه من از کارام واقعا پشیمونم منو نامزدم همو خیلی دوست داریم ولی متاسفانه این گذشته من باعث شده هم من هم نامزدم عذاب بکشیم اون بعضی موقها گریه میکنه میگه چرا باهام این کارو کردی باعث شده بدون اعتماد بهم باشیم واقعا نمیدونم چیکار کنم چون همو خیلیم دوست داریم

لطفا کمکم کنید اگر احتیاج هست حضوری پیش مشاور برم بهم بگید ممنون از سایت خوبتون و وقتی که میزارین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل منشی دامپزشکی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
دوست عزیز با مواردی که مطرح کردید متاسفانه ایشون حق دارن که نگران و آزرده باشن،در چنین شرایطی افراد گمان می‌کنند که دیگران مخفیانه قصد دارند به اون‌ها آسیب بزنند حتی اگه رفتار با اون‌ها خوب، انسانی و احترام آمیز باشد در ذهنشون به دنبال این مسئله می‌گردند که انگار کاسه‌ای زیر نیم کاسه است،
با این حجم وسیع آزردگی و یادآوری شرایط ناگوار که حتی منجر به گریه و خشم میشه،قطعا باید به روانشناس مراجعه کنید و از مشاور راهنمایی بگیرید...
موفق باشید