تغذیه نوزاد ۳ ماهه

سلام. نوزاد ۳ ماهم خیلی کم شیر میخورد دو ساعته میخوابه بعدش ۱۰ دقیقه شیر میخوره وزن تولدش ۳ و ۵۰۰ و الان ۶ و ۶۰۰ هست قدش هم ۵۱ بوده و دو ماهگی ۵۹ بود

هفته یکبار هم بیرون روی داره ولی مدفوعش و زیاد سفت نیست معمولیه

لطفا بگین برای شیر دادن چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
وزن گیری کودکتان خوب است. زمان شیر خوردن در کودکان متفاوت است چون مکیدن و مقدار شیر خوردن هر کودک متفاوت است. نحوه شیردهی که صحیح باشد و شیر کافی نیز وجود داشته باشد  نوزاد به مقدار کافی شیر می خورد که نشانه آن، این است که نوزاد خودش سینه را رها می کند. بعد از شیردهی نیز آروغ بگیرید و سپس بخوابانید.