آزمایش دیابت بارداری

سلام. من هفته 26 بارداریم. وزن اول بارداریم 64 بوده ولی الان رسیدم به 72، تست گلوکز هم انجام دادم که آزمایش آخریم شده 97، یعنی 2 درجه از حداکثر مجاز بیشترم، یعنی دیابت بارداری دارم؟ لازمه بستری بشم و بعدش انسولین بزنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام
من نگرانیتون رو درک میکنم ولی باید بهتون بگم اولین قدم برای دیابت بارداری تزریق انسولین نیست اگر پزشک براتون دیابت بارداری رو تشخیص بده به احتمال زیاد اول برای شما رژیم غذایی رو تجویز میکنند.
پس نگران نباشید انشا الله که بارداری خوب و راحتی رو پشت سر بزارید ما درکنارتون  هستیم  و براتون آرزوی موفقیت میکنیم.