سلام خسته نباشید. 20 سالمه. دیسک کمر شدید دارم ولی طی این یک ماه که دارو مصرف میکنم و فیزیوتراپی انجام دادم دردام خیلی کمتر شده. آیا میتونم ایروبیک انجام بدم ؟ ضرری نداره ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

با سلام
اگر دیسک کمر شدید باشه و هنوز کمی درد دارید بهتره تا برطرف شدن کامل علائم فقط ورزش هایی رو که فیزیوتراپیستتون میگه رو انجام بدید.
بعداز برطرف شدن کامل علائم از ورزش های ایروبیک با شدت کم شروع میکنید و آروم آروم شدت ورزش ها رو بالا میبرید.

www.dayanpt.com