با سلام، من نوزادی دارم که فقط از شیرخشک تغذیه میشود و چند روز دیگر یک سالش تمام میشود، آیا میتوانم شیرخشک را کامل قطع کنم و شیر پاستوریزه بدهم. کدام یک بهتر است؟ طریقه مصرف شیر پاستوریزه به چه صورت است، آیا درسته که شیر پاستوریزه را نباید بجوشانیم خواصش از بین میرود؟ اما من در مصرف روزانه خودمان شیر را میجوشانم چون بارها مشاهده کرده ام بعد از جوشاندن شیر ، شیر بریده بریده شده است که نشانه خراب بودن آن بوده است مخصوصا در فصل تابستان، لطفا راهنماییم کنید به نوزاد یک ساله ام به چه صورت شیر پاستوریزه بدهم و چه اندازه؟ و چند ساعت میتواند شیر در شیشه اش بماند و خراب نشود

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
بعد از یک سالگی می توان به کودک شیرگاو داد. البته در ابتدا با مقدار کم شروع کنید تا در صورت حساسیت داشتن، مشخص شود و قطع کنید. در صورت عدم حساسیت می توانید در کنار غذای کمکی از شیرگاو استفاده کنید. جوشاندن شیر ایرادی ندارد. مدت نگهداری شیر باتوجه با بسته بندی ها متفاوت است و روی بسته درج شده است. بیرون از یخچال نباید نگه دارید. با توجه به اینکه غذای کمکی نیز می خورد وعده هایی از شیر نیز در برنامه غذایی بگنجانید.