سلام ممنون از وقتی که میزارید من از هفته نوزده احساس سفت شدن شکمم داشتم و تو هفته بیست و پنج با سرپا ایستادن بیشتر میشد دکتر برام پرولتون تجویز کردن دو هفته یکی و اگر اذیت شدم هفته ای یکی الان تو هفته بیست و هشت هفته و چهار روز هستم و خیلی اذیتم میکنه احساس میکنم شکمم مثل بادکنکی میشه که از داخل بادش میکنن و بهش فشار میاد و درد کل سطح شکم هم همراهش دارم و احساس تنگی نفس هم دارم ، با استراحت بهتر میشم یعنی باید کلا استراحت کنم اما به تازگی موقع استراحت هم گاهی شکمم سفت میشه . اما نمیدونم منظم هست زمانش یا نه، از اول بارداری هم آسپرین میخورم ، حالا نمیدونم واقعا این ها انقباضات هست یا چیز دیگه ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما باید استراحت بیشتری داشته باشید این دردها اگر گهگاهی به سراغ شما می آید طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد علت آن بزرگ شدن رحم می باشد اگر دردهای شما دائم و شدید است باید هر دو هفته یک بار آمپول پرولوتون تزریق نمایید موفق باشید