امپول اچ ام جی روی كيت تخمک گذاری اثر كاذب دارد؟

سلام. لطفا بهم بگيد آمپول اچ ام جی روی كيت تخمک گذاری اثر دارد؟ من روز ٩ و ١٠ تزريق داشتم و امروز روز ١٥ هستم اتفاقی كيت گذاشتم مثبت بود در حالی كه هميشه روز ١١ و ١٢ تخمک گذاريم بوده ! خواستم ببينم تحت تاثير اچ ام جی مثبت كاذب شده ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٠ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
وقتی تحت نظر هستید و دارو مصرف میکنید سیکل متفاوت از قبل میشود و برای کیت به یکباره آنرا استفاده نمی کنند و نمیتوان گفت آیا همان روز تخمکگذاری رخ داده است یا از قبل این فرآیند شروع شده است. از طریق سونو این روند کنترل و در زمان مناسب با نظر پزشک آمپول آزادسازی تجویز میشود. شب خوش