پرده بكارت دندانه ای

سلام خسته نباشيد ميخواستم بپرسم پارگی پرده بكارت دندانه ای همراه با درد و خونريزی است؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز پرده بکارت دندانه دار (شرابه ای) شبیه پرده حلقوی است با این تفاوت که کنره هایش نا منظم است. در واقع تفاوت این نوع پرده با پرده حلقوی یا گرد فقط در مضرس یا هفت و هشتی بودن لبه های حفره می باشد وخون ریزی دارد موفق باشید