موافق نبودن همسرم برای بارداری

سلام. من عاشق بچه هستم و یک ساله ازدواج کردیم شغل شوهرم جوری است که یه هفته پیشمه و یه هفته سرکاره ولی ایشون مخالفه چه کار کنم موافق بشن در ضمن بهشون شک هم میکنم که چرا نمیخواد فقط بهونه مالی میاره درحالی که وضعمون خداروشکر بد نیست خوبه توروخدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
توافق بر سر موضوعاتی از قبیل زمان و تعداد بچه داری به قبل از ازدواج مربوط میشود، تقریبا هیچ راهی برای راضی کردن ایشون وجود نداره و توصیه میکنم قبل از اینکه همسرتان رضایت و آمادگی کامل برای بچه دار شدن ندارن هیچ اقدامی نکنید، اجازه بدین مدت زمان بیشتری از زندگی مشترک شما بگذره، از نظر سن هم زمان زیادی برای فرزند آوری دارید
قسمتی که فرمودید بهش شک دارم رو متوجه نشدم،اگر لازم هست بفرمایید تا راهنمایی کنم
​​​