سلام

من ٤٠ هفته ١روزمه طبق حساب دكترم و آخرين سونوگرافی كه رفتم زده ٣٠ شهريور زايمانمه الان درد شديد لگن دارم نميتونم بشينم و پاشم يا پاهامو تكون بدم احساس ميكنم پاهام دارند قطع ميشن درد كمر هم دارم ولی نه به شدت درد لگنم خستم شده ميترسم برم بيمارستان بهم بگن هنوز رحمت باز نشده و بستريم نكنم نميدونم چكار كنم از يه طرف ميترسم بچم بيشتر بمونه سزارين بشم اصلا دوست ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢١ جنسیت زن شغل خانه داري وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
صبور باشید. اگر درد شدید است و فواصلش کوتاه و شدتش به مرور بیشتر میشود و یا همراه با لکه بینی، آبریزش....است حتما باید مراجعه کنید. معاینه شوید تا وضعیتتان و سلامت جنین چک شود. پیاده روی میتواند در شروع دردها موثر باشد.‌شب خوش