سلام .

همسرم واسه نوشدنی الکلی به ۲۰ ضربه شلاق ۳ ماه زندانی و ۱۱ میلیون جریمه محکوم شده است. من میتونم از این حکم. برای تمکین استفاده کنم؟

نفقه معوقه من ۳۵۰ برام بریدن که ۱۰ ماهه پرداخت نکرده میتونم واسه اینم شکایت کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با احترام

١/ رای صادره در مورد مصرف الکل به تنهايی موجبات ايجاد حقی برای شما نيست اما اگر دلايل ديگری نيز فراهم گردد ( مثل موضوع سوال دوم شما) ممكن است در صدور رای طلاق به خواسته شما مؤثر باشد.

٢/ منظور شما از شكايت را متوجه نشدم؟ اما اگر قبلا دادخواست داده ايد و ايشان محكوم به پرداخت شده اند ولی از پرداخت آن امتناع مينمايند يكی از جهات موافقت با تقاضای طلاق به خواسته شما محقق شده است. ضمن آنكه ميتوانيد شكايت كيفری به موضوعيت ترک انقاق را نيز پيگيری نماييد.

موفق و مسرور باشيد.