عاشق فرد مشهور شدم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 555 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشيد . دختری 17 سالم كه از سن 15 سالگی عاشق يک فرد مشهور كه خواننده هست شدم و واقعا عاشق خودش شدم نه پولش و چهرش چون هيچ نيازی ندارم و اينكه هر روز هر وقت بهش بايد فكر كنم چون عادت شده برام انگار يک جوری روش مالكيت دارم و از طرفی بعضی اوقات سرد ميشم از اينكه منو نميشناسه و حتی در موردم فكری نميكنه ولی بازم مانع دوست داشتن من ازش نميشه خيلی برام سخته حس خوبی نيست چون ميدونم مال من نيست خيلی اوقات غصه ميخورم از اينكه يک طرفه هست دوست داشتن من ولی ميگم بازم عاشقشم و ميدونم هوس نيست چون 2 ساله الان چيكار كنم آخه يک موقع هايی حتی مانع درس خوندنم ميشه اين فكرها.

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دخترم ، می دونم داشتن چنین احساسی فکر و ذهن آدم را درگیر می کنه و نمی ذاره کارهای روزمره به درستی انجام بشه ، ولی عزیزم دوره نوجوانی که شما در حال عبور از آن هستی عامل اصلی این اتفاقاته و تنها شما را درگیر نکرده ، بسیاری از همسالان شما هم درگیر مسایلی شبیه مشکل شما هستند و همه اینها مربوط به تغییرات هورمونی ناشی از دوره بلوغه .دختر خوبم شما خودتون از یک طرفه بودن احساستون و اینکه فرد مورد علاقه تون شما را نمی شناسه آگاهی دارید پس باید به این مساله توجه کنید که حتی اگه این احساس هوس نباشه نتیجه ای هم نداره و فقط شما را آزار میده ، پس بهتره تصمیم بگیرید و تلاش کنید که این احساس را فراموش کنید و به جای آن احساس مثبت دیگری را جایگزین کنید ، اگر از خواننده مورد نظر عکس ، سی دی ، فیلم یا هر چیز دیگری دارید همه را دور بریزید به طوریکه هیچ نشانه ای از او در اتاق ، خانه و حتی ماشین افراد خانواده نباشد و هر بار که ذهن شما به سمت او می رود با استپ زدن بر آن و متوقف کردن فکر خود ذهنتان را به چیز دیگری مشغول کنید و اجازه ندهید دوباره  شما را درگیر کند به خصوص که حدس می زنم امسال یا سال آینده  برای شما سال مهم و سرنوشت سازی باشد و باید خود را برای کنکور آماده کنید پس سعی کنید بیشتر خود را سرگرم درس خواندن کنید و به خود بگویید که باید تلاش کنید که در آزمون موفق شوید و به جای پرداختن به مسایل بی فایده و عشق بی ثمر تمام تمرکز خود را معطوف به موفق شدن در درس و کنکور کنید . دوره  نوجوانی دوره پر جوش و خروش است و امیدوارم در گذر از آن موفق باشید.

تجربه شما

سلام، با توجه به سن شما بروز چنین احساساتی عادی و قابل انتظاره و گذرا

خیلی از دانش اموزان گاها علاقه مند به دبیران (جنس مخالف) خود حتی میشن ولی هم من و هم شما هر ۲ می دونیم که چنین چیزهایی تنها یک خیال در سر ما هستند و حقیقتی پشتشون نیست پس بهتره کمتر بهشون دامن بزنیم

۱_لطفا کمتر بهش اهمیت بدین مثلا اگه روزی ۵ بار اینستاش رو چک می کنی بکن روزی ۱ بار و کم کم از این کار دست بکش و ذهنت رو کمتر درگیرش کن ۲_لطفا برای خودت هدف گذاری کن و خودتو مشغول به کاری بکن که نسبتا بهش علاقه مندی و کلاس های مختلف برو مثلا ورزش کردن خیلی عالیه و یا حتی طراحی و...

۳_به محیط های جدید برو و با آدم های جدید آشنا شو و سعی کن اون آدم رو تو ذهنت کم رنگ تر کنی

زمان می بره قطعا چون آدمی که ۲ ساله عاشقشی ۲ روزه از ذهنت بیرون نمی ره اما بعد یه مدت واقعا برات عادی و فراموش شده میشه و قطعا آدم های بهتر از اون در این جهان وجود دارند که می تونی به صورت حقیقی بهشون برسی