از پوشک گرفتن دختر دو سال و دو ماهه

سلام دخترم دو سال و دو ماهشه از دستشویی میترسه سرپاش میکنم و میگه نه اصلا جیش نمیکنه وقتی سرپاش میکنم خیلی لجبازه هرچی میگم بریم جیش اصلا نمیاد و گریه میکنه خیلی هم اسباب بازی و خوراکی و رنگ انگشتی براش گرفتم ولی اصلا توجه نمیکنه وقتی جیش میکنه سریع شلوارش رو در میاره میگه عوض کن اصلا نه تو توالت میره نه تو حیاط نه تو حمام نمیدونم چیکار کنم از طرفی هم همه مسخرم میکنن که چرا هنوز پوشکش میکنی بزرگ شده. اگه میشه یه راهنمایی خوب من رو بکنید به نظر شما آمادگی نداره یا اگه آمادگی داره ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

توی حیاط ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نظر میاد که دخترتون هنوز از لحاظ جسمی و ذهنی آمادگیش رو نداره؛‌ پس بچه رو اذیتش نکنید به خاطر حرف مردم.

رنگ انگشتی، اسباب بازی، استیکر و... باید در محیط دستشویی استفاده بشه تا باعث خوش آیند شدن محیط برای بچه بشه.

وقتی بچه از سرپا گرفتن خوشش نمیاد از پاتی یا ظرف مخصوص استفاده کنید یا کمکش کنید کنار سنگ دستشویی چمباتمه بشینه و جیش کنه و اگر کرد بسیار استقبال کنید و تشویق بفرمایید اما اگر هم نکرد ملامتش نکنید ؛ چون هنوز آمادگیش رو نداره و زوده براش.