شناسایی نکردن والدین در دختر شش ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 69 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر

من یه دختر شش ماه و بیست روزه دارم

احساس میکنم هنوز نمیتونه بین من و دیگران تمایز ایجاد کنه و هنوز پدر و مادرش رو نمیشناسه و باعث نگرانی ما شده با توجه به اینکه بقیه هم سن و سالهای اطراف ما مادرشون رو تشخیص میدن ولی دختر من داره دیر عمل میکنه . ممنون میشم راهنمایی بفرماید تا کی باید صبر کنیم یا اصلا نیاز هست به پزشک مراجعه کنیم ؟

سپاسگزارم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت مرد شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
نگرانی شما درست است و دختر شما در شناخت والدین تاخیر دارد. البته بعید است که تاخیر فقط در همین جنبه باشد و احتمالا جنبه‌های دیگر را هم درگیر کرده است که اطلاعاتی در مورد آنها در سوالتان ذکر نکرده‌اید!
کودک از سه ماهگی باید شروع به شناخت مادر بکند و در پایان چهار ماهگی کاملا مادر خود را می‌شناسد و از دیگران تفکیک می‌دهد.
در پایان پنج ماهگی کودک صدای پدرو مادر را هم می‌شناسد و از دیگران تفکیک می‌دهد.
لطفا در اسرع وقت به فوق تخصص مغز و اعصاب کودک مراجعه کنید.

تجربه شما

عزیزم پسر من تاخیر داره. تاخیر تکاملی. از نظر شناختی هم تاخیر داره. ولی تجربه خودمو بهت میگم اینکه حتی الانم دکتر مغز و اعصاب هم ببری جوابی بهت نمیده.. چون بچت خیلی کوچیکه.. الان یه سرچ کن ببین بچه ۶ ماهه چه کارهایی باید بکنه... دخترت اشیا دهنش میذاره؟؟ غلت میخوره؟؟ اسمشو میشناسه؟؟؟ من تاخیر پسرمو از اونجایی متوجه شدم که تو ۶،۷ ماهگی فقط دستشو دهنش میذاشت و اشیا دهنش نمیذاشت... فهمیدم که تاخیر داره.. دکتر زیاد بردم همشون سر سری رد میکردن و انگ وسواس داشتن بهم میزدن... تا بزرگتر شد تاخیرش واضح شد... نگران نباش.. شاید اصلا هیچ مشکلی وجود نداشته باشه....

@bestlady

سلام ممنونم از راهنمایی و دلداریتون . دخترم همه این کارهایی که گفتید انجام میده غلطت میخوره . لثه هاش ورم کرده آماده دندون درآوردنه همه چی میگیره و میزاره دهنش هی می خواد از جاش بلند بشه جدیداً به جای جلو رفتن وقتی رو شکم خوابه عقب عقب میره و دور خودش می چرخه هرکی چیزی بهش بگه می خنده و قه قه میزنه فقط تنها مشکلش اینه که احساس میکنم ما رو نمیشناسه و تو بغل همه میره وقتی هم بغل کسی باشه بغل کسی دیگه ای نمیره ولی بازم نگرانیم واسه نشناختن ما

نمیدونم ولله .

با سلام مجدد

لطفا از لحاظ رشد حرکتی، رشد دندان‌ها، رشد گفتاری بررسی کنید و اطلاعات رو در زمان مراجعه به متخصص مغز و اعصاب کودکان به ایشان ارائه دهید.

با احترام

@رامین_محمدی

از نظر حرکتی مشکلی نداره . جدیدا دا دا میگه البته کم . زیادم حرف نامفهموم میزنه   ولی امروز واسش نوبت گرفتیم دکتر مغز و اعصاب . دعا بفرمایید مشکلی نداشته باشه . ممنونم از محبتتون

سلام . ممنونم از جواب دهی شما . به جنبه های دیگه دقت نکرده بودیم . خیلی نگران شدیم . ممکنه بفرمایید از چه جنبه ای چکش کنیم و دلیل این تاخیر معمولا چی میتونه باشه ؟ ممنون میشم جواب دهید . سپاسگزارم