تمام کردن رابطه دوستی

سلام. من 19 سالمه و حدود 1 سال و نیمه که با پسری 22 ساله دوستم متاسفانه فاصله  شهرامون زیاده امکان بهم رسیدنمون کمه و ایشون شرایطشو نداره خیلیم وابسته شدیم و موندنمون بی فایده است نمیدونم چجوری تمومش کنم لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

وقتی در نظر داريد رابطه تان را بر هم بزنيد بايد اين  سوال از خودتان بپرسيد تا بتوانيد درک درستی از فكر و احساس خودتان را پيدا كنيد . آيا واقعا ميتوانيد از پس آن برآييد و سر تصميمتان بمانيد ؟

ليستی از همه دلايلی كه ميخواهيد رابطه تان را تمام كنيد تهيه كنيد . اينكار دلايل لازم برای اينكه سر تصميمتان بمانيد را به شما ميدهد . حرف بزنيد و به طرف تان زنگ بزنيد و بگوييد كه لازم است در مورد موضوع مهمی با او حرف بزنيد . حتما جلسه خداحافظی به صورت حضوری باشد . ميتوانيد به يک رستوران يا كافی شاپ آرام برويد . دلايل تان را توضيح دهيد . اين كار را در كمال آرامش و احترام انجام دهيد . و هرگز توهين و بی احترامی نكنيد . با آرامش و صبوری دلايلتان را توضيح دهيد و بدون هيچ رفتار نادرست و ناراحت كننده ايی از رابطه بيرون بياييد .

اميدوارم بهترين تصميم را بگيريد.

   شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻