درخواست همسر برای به نام زدن دارایی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 82 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر. من یه خانم 31 ساله هستم. 23 سالم بود که ازدواج کردم و از قبلش کارمند بودم. حقوقم رو از روز اول آوردم تو زندگیم. و تمام این سالها کار کردم. الان هفت سال از زندگیم میگذره .

وقتی عقد کردم پدر شوهرم یک زمین به همسرم داد و اونهم وام گرفت و یک خونه ساخت که قسط هاشو بعد ازدواج دادیم. بعدش یک ماشین خریدیم که یک ششم پولش از پس انداز دوران مجردی من بود. بعدش تصادف کردیم و چون ماشینمون نابود شد من همه طلاهای مجردی و تأهل رو فروختم و ماشین خریدیم. یعنی همه پولش رو من دادم. و نصف طلاها مال مجردی بود. حتی پول دیه من هم خرج همین قضیه شد.

بعد مجددا با وام یک خونه خریدیم که قسط هاش رو باهم میدیم. اما توی زندگی هیچی به نام من نیست. من این همه سال کار کردم اما هیچی از خودم ندارم .

همسر خیلی خوبی دارم و زندگی آرومی دارم. اما از خانواده همسرم میترسم چون خیلی حساب کتابی هستند و حتی مادر شوهرم به پدر شوهرم پول قرض نمیده. گاهی خواب میبینم که همسرم فوت کرده و اونا منو دست خالی از خونه بیرون کردند. در مورد این موضوع با همسرم حرف زدم. بهم گفت تمام زندگیم مال توئه . اما فقط در حد حرف.

دوباره گفتم و ایشون گفت، خونه اول که زمینش به نام پدره و نمیتونم فعلا به نامت کنم، دومی هم که رهن بانکه و نمیشه به نامت کنم. ماشین هم اگه میخوای به نامت میکنم اما فقط یه پول بنگاه میوفته گردنمون.

نمیدونم چی کارکنم ،احساس بدی دارم که  بعد این همه تلاش هیچ چیز از خودم ندارم.

به فکرم رسید به همسرم بگم لازم نیست چیزی رو به نامم کنه فقط به صورت محضری سند بزنه که نصف اموال مال منه هر چی که داریم نصف نصف. اگه اینجوری بشه من راضی هستم.

حالا میخوام بدونم چطوری مطرح کنم که همسرم ناراحت نشه و به زندگیم لطمه نخوره

اطلاعات تکمیلی

سن 31 شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
به هر حال شما احساس ناامنی می کنید و نگران هستید تلاشهایی که برای زندگیتون کردید نادیده گرفته بشه و این مسئله  شما رو نگران کرده
این نگرانی شما قابل درک هست
به شما توصیه می کنم در مورد این نگرانی ها با همسرتون صحبت کنید
به نظرمیرسه خود شما خیلی مطمئن به خواسته ای که دارید نیستید و این مطمئن  نبودن باعث میشه نتونید خواسته خودتون رو بیان کنید
به هر حال این مسئله  شما رو نگران کرده و برروی ارتباط شما با همسرتون تاثیرگذار هست
در یک فضاومکان و زمان مناسب که هیچگونه عامل حواس پرتی وجود ندارد با همسرتون در مورد این احساستون صحبت کنید در آغاز گفتگو از کلمه من استفاده کنید بعدفکر پشت این احساس رو بیان کنید سپس مسولیت فکرتون رو بپذیریدبرای مثال بگویید این فکر من هست ممکنه درست نباشه بعدخواسته خودتون رو به صورت واضح و روشن بیان کنیدو در اخر از همسرتون تشکر کنید

تجربه شما

سلام. از توجه شما سپاسگزارم. بخش آخر راهنماییتون عالی بود. خیلی کمک کننده است برام .

در بخشی از پاسخ فرموده بودید به نظر می رسه به خواسته خودم مطمئن نیستم. اما بنده به خواسته ای که دارم مطمئن هستم یعنی مطمئنم که این انتظار رو دارم. و مطمئنم که حق من هست اما با شناختی که از همسرم دارم احساس میکنم مطرح کردن این قضیه ایجاد کدورت میکنه. اما به نظرم چون خواسته ام معقول و منطقی هست  باید قوی باشم و عواقب احتمالیش رو بپذیرم و برای اونها هم آماده بشم.