تست تخمک گذاری

62 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خانم دکتر. تست تخمک گذاریم ١٨ پریودم خیلی پررنگ شد.و از روز بعدش به مرور کمرنگ شد تا دیروز. حالا امروز که ٢١ پریودمه. تست تخمک گذاریم بی نهایت پررنگ شده....امکان داره دوباره یه تخمک دیگه داره رها میشه؟ و اینو بگم که ترشحات لیز و چسبندم سه روزه خشک شدن.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر بعد از پاکی از تست استفاده کنید و آن را روزانه تکرار کنید، روزیکه مثبت میشود نشانه آغاز تخمک گذاری است و اگر قصد بارداری دارید باید اقدام کنید و بعد از آن لزومی به ادامه استفاده نیست چون جوابش قابل اعتماد نیست. روز خوش

تجربه شما

آخه درد تخمک گذاری دوباره شروع شده