تردید برای ازدواج

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 403 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر. من این چند مدت دچار مشکلی شدم ۱۷ سالمه و رشتم ریاضیه و اصلا اصلا به ازدواج فکر نمیکردم تا اینکه یک خانمی آمد سراغم و گفت هم خودم هم پسرم عاشقت شدیم و دوست دارم که عروسم بشی و ازم شماره تلفن مادرم رو خواست منم خیلی سریع گفتم نه و گفتم که خیلی زوده و...

 ولی خانم ولم نکردند و همش دنبالم بود و از طریق آشناهای بین خودشون و مادرم شماره خواسته بود که مادرم مخالفت کرد و شماره نداده بود تا اینکه دیشب دوباره این خانم آمد سراغم و گفت من خودم استاد دانشگاه هستم ولی تو رو دوست دارم و از هر کسیم که بپرسی پسرم خوبه منم گفتم سنم خیلی کمه ولی گفتن که اشکال نداره فقط یک نامزدی باشه و هر وقت که خودم خواستم عقد صورت بگیره حالا من واقعا نمیدونم چیکار کنم از طرفیم اخیرا با پدرم مشکلات زیادی دارم و کلافه ام و همچنین احساس کمبود محبت میکنم ولی دوست ندارم که این محبت رو از راه دوستی و... که زود گذره به دست بیارم

لطفا راهنماییم کنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون ازاينكه ما را انتخاب كرديد

برای ازدواج بلوغ و پختگی لازم است .اين بلوغ بايد در ابعاد زيستی و جسمی، جنسی، هيجانی و عاطفی، اجتماع، شناختی، معنوی و اقتصادی باشد .ازدواج هدف زندگی نيست حتی تنها راه خوشبختی و تکامل نيست. ازدواج اگر چه مسير مهمی در رسيدن به مقصد است ولی تنها راه نيست. اگر کسی تنها راه خوشبختی را ازدواج بداند آن وقت تحت فشارهای اجتماعی مجبور است به هر ازدواجی تن دهد تا بدبخت نماند. درحالی که ازدواج موفق و با شناخت کافی می تواند راه رشد را تسهيل کند

.دوست عزيز با توجه به شرايط سنی و مسائل خانوادگی كه داريد حتما از مشاوره حضوری كمک بگيريد .

                شاد و موفق باشيد🌷🙏🏻

تجربه شما

اگه استاد دانشگاهه کلی دختر هست. حتما یه ریگی داره دیگه