گرفتگی نقاط ماشه ای پشت کتف و گردن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1439 بازدید 1 تبادل تجربه

تقریبا ده ساله که درگیرم با این گرفتگی ها و دردهاشون، 6 سال پیش موضع درد رو آمپول  کورتن زدم،امسال تابستون دست راستم و زیر سینه راستم درد شدید گرفته،طوریکه کف دست و انگشتام بی حس میشه،فیزیوتراپی رفتم ،مراحل بادکش و الکترود و سوزن خشک هم رفتم، 3 بار سوزن خشک برام زدن ،کمی بهتر شدم،ولی کامل برطرف نشده،به نظرتون فیزیوتراپی رو ادامه بدم یا سوزن خشک یا هر دو یا راه درمان دیگه ای اگر پیشنهاد دارید،ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

سوزن خشک به باز شدن و كاهش درد نقاط گرفتگی كمک ميكند. مسئله ای كه وجود دارد اين هست كه شما بايد بعد از درمان های لازم و ادامه فيزيوتراپی، با انجام ورزش و تقويت عضلات و اصلاح پوسچرهای روزانه، مانع عود مجدد و درد اين نقاط شويد.

من به شما توصيه ميكنم بعد از كاهش درد و ساير علائم مثل بی حسی، ابتدا شروع به انجام تمرينات درمانی و آب درمانی زير نظر تراپيست كنيد. از وضعيت های بد نشستن حين كار و ساير فعاليت های روزانه اجتناب كنيد.

تاكيد من انجام ورزش و تقويت عضلات است كه در اين جهت می توانيد از مركز فيزيوتراپی كه مراجعه می كنيد، راهنمایی بخواهيد.

موفق باشيد

تجربه شما

خیلی خیلی ممنونم، من یوگا میخوام برم، چون تحمل ورزشهای سخت رو ندارم