انقباض و درد در هفته ۳۸ بارداری

سلام و خسته نباشید

من هفته ۳۸ بارداری هستم و بچه دومم رو باردارم اولین زایمانم سزارین بوده و قرار هست سزارین بشم اما دو روز هست که درد و انقباض زیر شکمم دارم و در واژن احساس سوزش و گاهی درد میکنم و همزمان تپش قلب هم میگیرم، آیا باید به اورژانس مراجعه کنم یا تا وقت دکترم که چهار مهر هست صبر کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر درد دارید که شدتش بیشتر میشود، فواصل درد کوتاهتر میشود و با مسکن تسکین نمیاید و یا علایم دیگری مانند آبریزش، خونریزی.... دارید جهت بررسی بیشتر حتما با پزشکتان مراجعه کنید و سریعتر به مراکز درمانی مراجعه کنید. روز خوش