تفاوت فرهنگی با همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 191 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . من ١٥ ساله كه ازدواج كردم و يک فرزند ٩ ساله دارم.

با همسرم سنتی ازدواج كرديم و اولين بار كه متوجه اختلاف فرهنگيمون شدم نامزد بوديم. تو اين مدت خيلی حساسيتم كم شده و همسرم هم كمی به من نزديک شده ولی همچنان از رک گويی و صراحت بی حدشون در مقابل ملاحظه گری خانوادگيمون غبطه ميخورم. در هر موردی نظر ميدن و البته خيلی رک! احساساتشون رو بی پرده ميگن و اين رفتار رو صداقت می دونن. چطور ميتونم فرزندم رو متمايل به فرهنگ خانواده خودمون كنم ؟

با سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٨ جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی

من متوجه سوال شما نشدم در حالی که به صراحت و رک گویی همسرتون غبطه می خورید اما دوست ندارید. فرزندتون همچون پدر و خانواده پدر باشن؟ و تمایل دارید فرد ملاحظه گری باشد ؟!

متاسفانه جنسیت فرزندتون رو نفرمودید چون در راهنمایی موثر بود

فرزند شما به هر حال از پدر رفتارهایی رو خواهد آموخت و اگر پسر هم باشد کار درست این است که همانندسازی با پدر داشته باشد

به هرحال شخصیت فرزند شما حاصل ژنتیک و محیطی که در آن پرورش پیدا می کند دارد و گریزی نیز ندارید

فقط امیدوارم در مقابل فرزندتون از همسر و خانواده ایشون انتقاد نکنید و جایگاه پدر رو در مقابل فرزند متزلزل نکنید

تجربه شما

با سلام ، واژه غبطه را به غلط بكار بودم، منظورم اينه كه جا می خورم و تعجب ميكنم. فرزندم پسر هست و متاسفانه انتقاد از رک گويی رو دارم چون تربيت و باور قلبيم اينه كه ملاحظه گری خوشايند تر و مناسب تره.

ممنون از شما و وقتتون.

@golgoli88

سلام دوست و همراه گرامی

به عنوان مادر احساس ما قابل درک هست

به شما توصیه می کنم فرزندتون رو هدایت کنید به سمت آموزش دیدن در زمینه ی مهارت های زندگی ایشون نیازمند فراگیری مهارت قاطعیت هست