سلام خدا قوت. من دی ماه پارسال با درد شدید تو هفته پنج بارداری به بیمارستان مراجعه کردم که متاسفانه تشخیص خارج رحمی دادند و عمل شدم.  الان  سه ماهه که  دوباره اقدام کردیم. امشب بیستم پریودمه. و شدیدا هر دو تخمدانم درد دارند شدید. دردشم شبیه همون درد قبلی هست که مجبورم کرد به بیمارستان رفتن. خیلی میترسم. از چی ممکنه باشه؟ بعید میدونم به تخمک گذاری مربوط باشه آخه بیستمم الان.  همش میترسم که نکنه باز حامله ام و خارج رحمیه‌.    ممکنه تخمک گذاری بمونه برای بیستم؟ آخه هم ترشحاتم چند روزه زیاده ، هم کمر درد و‌‌ گرگرفتگی شدید دارم.  الان  مسافرتم همه اینجا سردشونه من با یک لباس نازک رفتم تو حیاط نشستم بس گرمم بود. مامانم هی میگه  بیا تو سرما میخوری. ببخشید دستشویی هم یکم سخت شده واسم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

هیچ کدام از موارد بالا تائید کننده حاملگی خارج از رحمی نیست. ابتدا اجازه بدهید تاخیر برایتان رخ بدهد و بعد بر اساس جواب آن اظهار نظر کرد و یا سونو شوید که البته چون زود است اطلاعات مفید نخواهد بود. استرس نداشته باشید و با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش

تجربه شما

خیلی ممنونم از وقت گذاشتن تون.

فقط یه سوال داشتم آیا امکانش هست اینا علایم تخمک گذاری باشه ؟ یعنی ممکنه تا بیستم به تاخیر بیفته؟

من دوره پریودهام ۲۸ روزه است گهگاه هم ۳۰ ولی اکثرا همون ۲۸ .