تغذیه بچه پنج ماه و نیم

سلام

دخترم پنج ماه و نیم است،خیلی کم اشتها است. از یک ماهگی اینجور شد. الان یک ماهه یعنی از چهار ماه و نیم واسش کمکی شرع کردم به علت این که خیلی کم شیر میخورد و فقط شیر خودم و میخورە و به هیچ وجه شیر خشک نمیخوره... ولی همچنان که شیر را نمیخورد از خوردن فرنی و سرلاکم امتناع میکه، حتی میخوام بهش یکم آب  سیب بدم نمیخوره، وزن گیریش خوب نیست. نمیدونم چیکار کنم واسه این بی اشتهایش. خواهشا کمکم کند.

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

یه بررسی باید بشه کودکتون. احتمالاً به برخی داروها نیاز خواهد بود در کنار مکمل های غذایی.