هفته 23 بارداری هستم، دو هفته است توی سمت چپ روی آخرین دنده درد زیادی احساس میکنم که در حالت نشستن بیشتر میشه آیا طبیعی است؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر شدت درد زیاد است باید از نظر مشکلات گوارشی، قلبی، ضربات احتمالی وارده به بدن چک شود اگر مشکلی نبود به دلیل کشیدگی و تغییرات هورمونی است که طبیعی تلقی میشود. با مسکن درد را کنترل کنید. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش