سلام. من 32 ساله بارداری اول در 17 هفتگی و دوقلو زایمان زودرس داشتم . الان 24 هفته و سرکلاژ شدم خیلی خیلی میترسم . نمیدونم استراحتم در چه حد باشه و درسته که ممکنه بخیه ها شل بشند و بی نتیجه بمونیم؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم

موارد قابل رعایت پس ازسرکلاژ را خدمتتان عرض میکنم

استراحت مطلق تا یک هفته پس از عمل و استراحت نسبی در ادامه بارداری

 از نزدیکی با همسر تا یک هفته پس از سرکلاژ و خود داری کنید و در رابطه با انجام آن در ادامه بارداری با پزشکتان مشورت کنید

اطلاع از علایم هشدار دهنده ای که نیاز به برداشتن بخیه ها را مطرح می کنند : علایم عفونت، پارگی کیسه آب جنین و شروع زایمان. در صورت شروع انقباضات رحمی و برنداشتن بخیه ها، احتمال پارگی رحم وجود دارد

در رابطه با شل شدن بخیه ها معمولا اتفاق نمی افتد با رعایت نکات بالا مشکلی بوجود نمی آید.