لکه بینی در زمان شیردهی

سلام من تا شیش ماهگی پسرم قرص لاینسترول مصرف کردم بعداز اون دوماه بدون اینکه قطع کنم قرص  ld خوردم ولی به دلیل اینکه تواین دو ماه وزن زیادی کم کردم و حالم خراب شد قرصمو باتوصیه پزشک قطع کردم ولی الان سه ماهه که ماهی دوبار سیزدهم و بیست وپنجم هرماه فقط یک روز پریود میشم پسرمم فقط شیرخودمو میخوره آیا بنظر شما مشکلی برام پیش اومده یا طبیعیه؟ممنون میشم اگه جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در زمان شیردهی به علت تغییرات هورمونی نظم پریودی خانمها ی شیرده به هم می ریزد و  یا میزان خون ریزی آن ها کاهش می یابد و این مسئله طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.