سلام خانوم دکتر. من از عید تا الان اقدام داشتم اما باردار نشدم قبلا یک سقط هم داشتم.. تنبلی تخمدان هم دارم سه ماه دارو مصرف کردم هرماه فولیکول خوبم داشتم اما نشد همسرمم آزمایش  داده سالمه.. الان سه ماهه دکترم نرفتم بنظرتون تا کی باید دارو مصرف کنیم؟ اشکال نداره یک دفعه درمان رو ول کردم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر تا ۶ ماه آینده باردار نشدید بهتر است تحت نظر پزشک عکس رنگی از رحم و لوله های رحمی خود بیاندازید موفق باشید.

تجربه شما

خب خانوم دکتر من قبلا یه بار باردار شدم یعنی امکانش هست لوله هام بسته باشن با این که یه بار باردار شدم؟

@ارتانا

به هر حال بارداری موفق نداشته اید ویکی از عوارض سقط عفونت است  تا ۶ ماه دیگر شما برای باردار شدن فرصت دارید موفق باشید.