درد کمر

سلام وقت بخیر

حدود یک ماه و اندی هستش که درد تو ناحیه کمر حس میکنم و احساس میکنم این درد پخش میشه، و این درد گاهی همراه با داغ شدنه اون ناحیس،موقع خواب مشکل دارم و خوابیدن به پهلو رو مشکل دارم

ام ار ای رفتم عکس مشکلی نداشت گفتم شاید مشکل از کلیه و یا داخلی باشه  سونوگرافی دادم کلیه مثانه رحم تخمدان سالم بودن

البته سونوگرافی رو یک دکتر عمومی نوشتن...

فیزیوتراپی هم 10جلسه رفتم ولی خوب نشدم گفتن باید گرفتگی باشه

خیلی نگران هستم میشه راهنماییم کنید و بنظرتون لازمه برم پیش دکتر متخصص برای کلیه یا هرچی؟؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام دوست عزيز

جای نگرانی نيست ، گاهی مشكلات عضلانی -اسكلتی در ناحيه لگن و كمر می تواند اين چنين دردی ايجاد كند.

برای اطمينان بيشتر می توانيد ابتدا به يک متخصص كليه مراجعه كنيد، در صورت نبود مسئله خاصی مجدد برای فيزيوتراپی اقدام كنيد.

در وضعيت به پهلو خوابيده يک بالشت بين زانوها قرار دهيد. اگر درد يكطرفه است روی سمت درد نخوابيد. از كيسه آب گرم جهت كاهش درد استفاده كنيد.

موفق باشيد