اقدام به بارداری و احتمال باردار شدن

سلام من دوساله برای بچه دوم اقدام کردم ماه قبل لتروزول و دوفاستون و دوتا هاش سی جی و هشت تا سینال اف زدم با وجود دوتا فولیکول  ۲۳ و ۲۲ باردار نشدم.این ماه هیچ دارویی مصرف نکردم . روز ۲۱ سیکل ترشحاتم به قهوه ای میزد و روی لباس زیرم کامل مشخص بود.من این ماه ۷ و ۱۲و ۱۳ و ۱۴ و ۱۶ و ۱۷ و ۱۸و ۲۶ سیکلم اقدام داشتم. فردای دو اقدام ۱۷ و ۱۶ سینه هام خیلی دردناک و حساس و بزرگ شده بود .امروز ۲۸ سیکلم کمردرد شدیدی دارم. به نظرتون امکان داره باردار باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید صبر کنید اگر تا ۵ روز آینده پریود نشدید از تست بارداری استفاده کنید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.