سلام

هفته  ٧ بارداری  هستم ساک  حاملگی تشكيل شده انشاءالله  هفته  آينده برای سونو تشكيل قلب بايد برم،در حال حاضر شياف پروژسترون شبی  يكی از طريق ركتال استفاده ميكنم،فقط الان ٣ روزه ترشحات قهوه ای  دارم، خيلی نگرانم از طرفی يک سقط به علت جنين كيستيک هيروما و هيدروپس در گذشته كردم، ممنون ميشم راهنمايی بفرماييد

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم

بطور روتین تا قلب جنین دیده نشود دارو داده نمیشود اما چون سابقه سقط داشتید ممکن هست به این دلیل تجویز شده باشد

علت ترشحات قهوه ای به دلیل لکه بینی هست که با مصرف شیاف کنترل میشود و در حال حاضر تا قلب رؤیت نگردد کاری نمیتوان کرد