آیا کمر درد نشانه بارداری است؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 74 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و عرض ادب. من ماه سوم اقدامم هستم سیکلام سی روزه است و حول و حوش تخمک گذاریم نزدیکی داشتم. الانم ده روز مونده به موعد پریودیم و چند روزه پایین کمرم  خیلی زیاد درد میکنه میتونه نشونه بارداری باشه. تا حالا همچین دردی نداشتم حتی تو پریودی هام. ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما احتمال بارداری وجود دارد اما  از روی علائم نمی توان تشخیص بارداری را داد باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشته اید آن وقت فردای آن روز از تست بی بی چک استفاده کنید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.

تجربه شما

سپاسگزارم کارشناس بزرگوار.🙏