طرز رفتار با پسرم در مورد مسائل جنسی

سلام خسته نباشید

پسرم من ۱۲ سالشه و دیروز که داشتم کلیپ نگاه میکرد یه خانوم توی کلیپ بود که لباس باز تنش بود بعد پسرم بهم گفت بهتر من نگاه نکنم بهش گفتم مگه چیه گفت چون شاید بعدش یه کار بدی انجام بدم به نفعمه نگاه نکنم . منظورش این بود که شاید با خودش ور بره ، در صورتی که من کلی در مورد مسئل جنسی باهاش صحبت کردم و براش توضیح دادم و اینکه خودش اصلا براش خیلی عادی بوده یعنی من سعی کردم جوری رفتار کنم که وقتی مثلا یه خانوم که لباس یکم باز تنشه براش عحیب و غریب نباشه

حالا نمیدونم چرا اینجوری گفت خیلی نگرانم نمیدونم چطوری باهاش رفتار کنم و چی بهش بگم لطفا راهنمایی کنید که بدونم چطوری باهاش رفتار کنم و چی رو چطوری براش توضیح بدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام
فرزند شما در آستانه ی بلوغ جسمی قرار گرفته و بسیار نیازمند اون هست که آموزش صحیح ببینه.بهتر هست پدر ایشون و اگر پدر امکان پذیر براش نیست یک مشاور آقای مجرب در مورد بلوغ و مسائل دوران بلوغ آموزشهای لازم را به ایشون بده.
پدر بایستی خیلی صمیمانه و در یک محیط آرام و خصوصی با پسر خودش صحبت کنه.در مورد چگونگی بلوغ زن و مرد برای پسر صحبت کنه.اینکه شهوت چی هست و با چه عواملی این غریزه تحریک میشه و چکار کنیم تا از این حالت تا حد امکان دوری کنیم.درمورد خودارضایی و چگونگی دور موندن از این مساله هم با پسر صحبت کنه و صحبتها جنبه نصیحت نداشته باشه.بلکه بصورت تجارب پدر از دوران نوجوانی خودشون باشه.
از طرفی برای اینکه فرزندتون دوره نوجوانی خوبی داشته باشه و سرگرم باشه تا به این مسائل کمتر فکر کنه حتما در طول سال، هفته ای 2-3 روز کلاس ورزش بره.اوقات فراغتش به خوبی و با کلاسهای هنری پر بشه.دوستان خوبی داشته باشه و با دوستان خوب تفریحات سالم داشته باشند.
روی تغذیه ایشون هم کار کنید و ادویه ها و غذاهایی با طبع گرم و کافئین و چیزهایی که مواد نگه دارنده داره را حذف کنید و سعی کنید بیشتر از گوشت سفید و لبنیات و میوه و سبزی استفاده کنه.