مشکل حقوقی برای گرفتن وام

41 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . من چند وقت پیش با یکی دوست شدم که مشکل مالی خیلی زیادی داشت و کارمند آموزش و پرورشه گفت اگه یه وام بتونم جور کنم میتونم بیام خواستگاریت ما تونستیم براش 30 میلیون وام بگیریم که خودش قسطاشو بده ولی قسطاشو نمیده و مشکلش حل نشد نیومد ما تو روستا زندگی میکنیم و این آقا غریبه نیست و خواهرش عروس اقوام دور مونه چند بار رفتیم آموزش و پرورش بهشون گفته حتما جور میکنه قسطارو میده ولی نمیده از طرفی ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم چون شکایت کنیم آبرومون میره مردم میگن رشوه میدادین دخترتون رو بیان بگیرند و... یکی دیگه اینکه من عکس دادم بهش یه بار که باهاش رفتم بیرون گوشیشو گرفتم دیدم عکسم نیست تو گوشیش اما چند روز پیش گفت عکساتو میتونم ریکاوری کنم اگه با من ازدواج نکنی تهدیدم کرد

میگه باید صبر کنی من قرض هامو بدم بیام خواستگاریت. خواهش میکنم یه راهی پیش روی من بذارید

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

 با احترام

👈🏻قبل از ورود به پاسخ دهی  به اصل سؤال شما توصيه ميكنم قبل از ورود احتمالی با زندگی زناشويی با ايشان حتما با يک مشاور خانواده مشاوره داشته باشيد.  چرا كه " خشت اول چون نهد معمار كج... تا ثريا ميرود ديوار كج"👉🏻

اما در پاسخ به سوالاتتان:

١/ تهديد به انتشار عكس يا اجرايی نمودن آن به عنوان يک جرم در مراجع قضايی قابليت پيگيری دارد، در صورت تهديد شما به اين امر شما نيز از اين اهرم قدرت استفاده نماييد يعنی حداقل لفظا به ايشان اعلام نماييد در صورت لزوم از طريق دادگاه پيگيری خواهيد نمود.

٢/ در مورد وام بانكی مشخص ننموده ايد نقش شما در اين وام چيست؟ آيا وام گيرنده هستيد يا ضامن؟

كه به نسبت آن بتوانم شما را راهنمايي نمايم.

٣/ در مورد مبحث مهمتر يعنی ازدواج همانطور كه در پيش گفته شد بهتر است قبل از ورود به حيطه خواستگاری و ازدواج ضمن اخذ مشاوره از متخصصين امر راه درست را با تكيه بر راهنمايی آن متخصص انتخاب نماييد.

بنده جناب آقای دكتر "صديق منش" را  كه از كارشناسان خود نی نی سايت هستند به حضورتان معرفی ميكنم.

تجربه شما

من هم وام گیرنده هستم هم ضامن پولو دادم به اون گفت خودش قسطاشو میده نداد الان پای من وسطه