درمان ترایپوفوبیا

سلام وقتتون بخیر.

اسم بیماری من ترایپوفوبیا است

از بچگی بعد اینکه سرخک شدید گرفتم اینجوری شدم، کل بدنم با دیدن چیزها حفره دار و نقطه نقطه خارش میفته و بی حس میشه

 من به حفره های کنار هم عین کندو عسل یا اشکال نقطه نقطه خیلی حسایت دارم جوری که کل بدنم بی حس میشه و خارش میفته، این بیماری درمان داره ؟

واقعا حالمو بد میکنند

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام. ترایپوفوبیا ترس از حفره های نامتقارن است که البته بیشتر خصوصیات چندش را دارد تا ترس واقعی.

مانند هر فوبیایی درمان انتخابی آن درمانهای شناختی رفتاری و مواجهه با عامل فوبیا زا است تا اینکه فرد کم کم دچارحساسیت زدایی در مورد آن شود.