سلام خسته نباشید

من ۲۴ سالمه و ۳ ساله ازدواج کردم و یک بچه ۱ ساله دارم

مشکلی که من دارم اینکه بعد از تمام شدم دوران پریودی خیلی گرمم و دلم میخواد هر شب با همسرم رابطه داشته باشم ولی مثلا ۳ شب تو هفته رو ازش درخواست میکنم اوایل مثل هم بودیم ولی الان بهونه های الکی میاره مثلا امشب یهو گفت خوابم میاد و خوابید در حالی که سرحال بود

رک بهم نمیگه که امشب نه اول منو دل خوش میکنه بعد میگه نه مثلا وقتی ازش میپرسم قبلش برم حمام یا نه میگه حالا تو برو اگر شد رابطه برقرار میکنیم منم دلخوش میکنم و بعدش میگه نه

از این رفتارش بدم میاد دیگه دارم خسته میشم امشب که بهم‌ نه گفت با خودم گفتم دیگه هیچوقت من بهش پیشنهاد نمیدم حتی اگر خیلی میل داشتم

ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

چند وقته که این مشکل رو دارید؟

همسر شما چند سالشه؟

و تا الان چه کاری برای حل مشکلاتتون کردید؟

فقط اوقات بعد از پریودی شما این اتفاق میفته یا کلا سمت شما نمیان؟