سلام من ۳ ساله ازدواج کردم الان حدود یک ساله به شدت تو خواب به ارگاسم میرسم و به همون اندازه تو رابطه جنسیم با شوهرم سرد شدم و اصلا نمیتوتم به ارگاسم برسم میخواستم دلیلش رو بدونم و چطور ازش پیشگیری کنم واقعا خستم کرده.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
به ارگاسم رسیدن در خواب ناشی از فانتزی های ذهنی و رویا بینی های  با تم جنسی در خواب می باشد که هم در مردان و هم در زنان رخ داده و غیر قابل کنترل می باشد هر چند هیچ مشکلی هم از حیث سلامتی افراد ندارد .
اما عدم دست یابی به ارگاسم در طول رابطه زناشویی یا همان آنورگاسمی یک اختلال عملکرد جنسی است که هیچ ارتباطی با ارگاسم در خواب ندارد .
حال جهت درمان آنورگاسمی می بایست در ابتدا علت بروز اختلال مشخص شود تا بر این اساس درمان لازم صورت گیرد . بدین منظور اخذ شرح حال دقیق در اولویت است که لازم است بامراجعه به اتفاق همسر به یک زوج درمانگر صورت گیرد .