سلام.دخترم 14 ماهشه. رنگ 4 دندان بالاش کدر شده. آهن خارجی میدادم. قطره رو ته حلقش میریختم. اما الان میبینم کدر شده. انگار جرم گرفته. میتونه از آهن باشه؟ با دستمال تمیز میکنم. البته خیلی نمیشه با دقت اینکار رو بکنم. چون به شدت گریه میکنه. اینم بگم تا صبح چندبار شیر میخوره. از اون نیست؟ الان چاره ای داره که رنگش بره؟

سپاسگزارم

پاسخ مشاور

دندانپزشک

  علتش قطره آهنه ولی در خیلی موارد میتونیم برطرفش کنیم در ضمن شیر شبانه هم بی تاثیر نیست